Izvor:
20.11.2018 u 07:11
0

ĐORĐE NAPOKON PRIZNAO SVOJA OSEĆANJA: Tomić se zaljubio ali ne u Anđelinu! Nećete verovati o kome se radi!

Đorđe Tomić je jedan od muškaraca koji su do sad obeležili sedmu sezonu "Parova", bar kada su žene u pitanju.

Naime, Tomić je na samom početku stupio u ozbiljnu vezu sa Enisom Bajramović.Međutim, iako je njihova veza delovala itekako stabilno, vrlo brzo je mladi bokser zamenio Enisu mlađom takmičarkom, Aleksandrom Karailjaz.

Kako Saška i Đole nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, takmičar je na jednoj od žurki utehu našao u bivšoj učesnici Parova, Mei Bond.

Ono što intrigira javnost poslednjih dana, jeste odnos između Đorđa i nove učesnice Anđeline Marjanović.

Međutim, interesantno je da je u toku sinoćne žurke, Tomić otkrio Izabeli Alijoski pravi razlog zbog kojeg je sve bliži sa sestrom Marjanović:

– Đina je mnogo slična tebi.Ne možeš ni da zamisliš koliko me podseća na tebe, što fizički, što po karakteru.Prznica je baš kao i ti, a to mi se dopada.U stvari ti mi se sviđaš verovatno – rekao je Đole i svojom izjavom šokirao Bels.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter