Izvor:
13.12.2017 u 10:18
0

DO SADA NEVIĐENO U RIJALITIJU: Mirelin dečko ušao u „Parove“, a njen postupak će vas ŠOKIRATI! (foto)

Seks skandal u "Parovima" privukao je veliku pažnju!

U večerašnjoj emisije "Parograf" objavljeni su eksplicitni snimci Mirele Lapanović i Marka Perovića, nakon čega je učesnica doživela nervni slom.

Najveći šok večeri bio je ulazak čoveka koji je osvojio Mirelino srce, a koji je nebrojano puta spominjan u rijalitiju protekla dva dana.

Po Nešinim rečima, ušao je kako bi utešio Mirelu, pružio joj podršku, ali i sklonio je od Milutina Radosavljevića Milija. Međutim, ona nije želela da razgovara sa njima.

– Ne želim da pirčam sa čovekom koji podržava Marka Peorvića, koji je podelio snimak meni iza leđa. Ja nisam znala da taj snimak postoji. Ne približavaj mi se, ne želim da razgovaram sa tom – vikala je učesnica

Nakon što je odbila kontakt sa njim, Neša se vratio u emisiju i prokormtarisao Perovićev postupak:

– Ona je sada veoma povređena. Može da se ljuti sada na mene, ali smtram da Marko ne stoji iza ovoga, on sigurno nije dao taj snimak. Marko je dobar momak – rekao je momak Mirele Lapanovića.

Sve vesti iz najgeldanije rijaliti programu u regionu gledajte na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter