Izvor:
15.03.2019 u 11:00
0

DOSTA JOJ JE GLUPIH PRIČA:NAKON SPEKULACIJA O OCU NJENOG DETETA, RUŽICA VELJKOVIĆ SE OGLASILA I OTKRILA SA KIM JE U VEZI! (FOTO)

Pobednica četvrte sezone realityja "Parovi", Ružica Veljković, pre nekoliko dana postala je majka i na svet donela devojčicu, što je iznenadilo kompletnu javnost budući da je trudnoću krila od medija i publike.

Međutim, nakon što su krenule spekulacije o tome ko je otac njene ćerke, Ružica je bila primorana da se oglasi.

– Prekinite glupe priče o smrdljivim debilima! Ja sam samo sa ovim momkom i svi ostali su nebitni! Imajte malo razumevanja, ne verujte u sve što pročitate. Ovo je dečko koga volim – poručila je Veljkovićeva uz fotografiju sa svojim izabranikom.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter