Izvor:
31.12.2016 u 16:52
0

Drama u vili: Miljana se ISPOVRAĆALA u toku emisije i to ZA STOLOM, a ono što je nakon toga uradila, ZAPREPASTILO je sve!

Nišlijka Miljana Kulić svakako je jedna od onih učesnika koji su obeležili četvrtu sezonu rijaliti programa "Parovi"!

Naime, Niljana je u sinoćnoj emisiji "Upoznajte Parove" napravila jedan ekces. Dok je voditeljka Jovana Jeremić razgovarala sa gostima u studiju, a Dejan Stanković Kralj sa učesnicima u vili, Miljani se slošilo, pa se ispovraćala na sto!

Iako su je svi kritikovali jer nije otrčala u kupatilo, ona je u toku nominacija objasnila šta se desilo:

Bojana, imam bronhitis, nije mi dobro. Šlajm mi se nakupio, prosto nisam mogla da ga zadržim. Bilo mi muka i jednostavno sam povratila na sto. Ustala sam, uzela sunđer iz kuhinje, izbrisala, sunđer bacila u kantu za smeće, produkciju zamolila da zameni stolnjak i u čemu je problem? – pravdala se Kulićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter