Izvor:
19.08.2018 u 14:15
0

EKSKLUZIVNI GASTTOZZOV INTERVJU SAMO ZA HAPPYTV.RS: Sve o novoj pesmi „DAJ MI“, ali i novom duetu sa popularnom koleginicom! (VIDEO)

Nakon muzičkih hitova koji su osvojili srca publike, "Namerno", "Problem", "Samo traži", dupli pobednik zabavno-humorističkog programa "Parovi" Nenad Sinđelić Gasttozz pripremio je novi muzičku poslasticu za sve ljubitelje njegovog lika i dela – pesmu "Daj mi".

Veliko interesovanje na Jutjub kanalu pokrenuo je tizerom za novi spot, a verni fanovi s nestrpljenjem iščekuju 20. avgust, kada će nova Gasttozzova pesma ugledati svetlost dana.

Samo za čitaoce happytv.rs portala, Nenad je ekskluzivno otkrio nešto više o pesmi, ali i planovima koji ga očekuju u narednom periodu:

Potrudio si se da tizerom u popunosti zaglicaš maštu publike, ne otkrivajući gotovo nijedan detalj. S toga, da li bi mogao da nam kažeš nešto više o pesmu?

– Novu pesmu smo radili zajedno Marko Moreno i ja. Ovoga puta sam bio zaslužan za tekst, a biće vam sve kristalno jasno kada budete odslušali pesmu. Numera je nešto stilski između "Namerno" i "Problem", prava klupska varijanta uz koju ćete, siguran sam, vrlo rado zanjihati kukovima. Spot je snimao David Ljubenović, a mnogo ke pomogla i manekenka Tamara, koja glumi u spotu.

Koja su tvoja očekivanja nakon što publika sutra premijerno pogleda tvoj novi spot?

– Spot je sniman u Srbiji i u Parizu, spoj je čiste ljubavi, glavnog grada Franscuske i umetnosti, samtrao sam da je to sasvim dovoljno. Nema silikona, nema ničeg veštačkog, makenka Tamara je potpuno prirodna i prelepa devojka… Želeo sad da me publika ovoga puta vidi u nešto drugačijem izdanju. Siguran sam da ćete biti oduševljena odevnim kombinacijama, koje sam pažljivo odabrao, ja sam lično veoma zadovoljan i tim delom.

Kakva su tvoja očekivanja i planovi za budućnost?

S obzirom na to da je tizer pogledalo 115,000 za veoma kratko vreme, očekujem da će pesmu za jedan dan odgledati bar pola miliona ljudi. Tim ishodom bih bio veoma zadovoljan.

Kakvi su tvoji planovi za budućnost?

– Uveliko se "krčka" i nova pesma, ovoga puta duetska, sa mojom veoma popularnom koleginicom. Siguran sam da ćete biti oduševljeni kada saznate o kome je reč. Što se nastupa tiče, nakon premijere pesme spremam se da nastupam, ali ovoga puta najviše u dijaspori.

U prilogu ispod možete pogledati tizer za Gasttozzovu novu pesmu "Daj mi":

Prve impresije nakon premijere nove numere pobednika četvrte i šeste sezone "Parova" možete pogledati na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter