Izvor:
16.12.2018 u 11:48
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS ALEKSANDRA SAŠKA KARAILJAZ: „Đina je sa Đoletom iz koristi, a mi smo se stvarno sviđali jedno drugom“!

Aleksandra Saška Karailjaz, je nakon sinoćnog incidenta koji je imala u vili "Parova" odlučila da podeli sa nama svoja osećanja.

Kontroverzna takmičarka Aleksandra Karailjaz poslednjih dana je u žiži interesovanja zbog prethodnog odnosa Tomićem, i zbog stalnih konflikata koje ima sa takmičarima.

1. Kako komentarišeš izjavu Milija u vezi tvog i Đoletovog odnosa, i vezu Anđeline Marjanović i Đorđa Tomića. Milutin je rekao da ste bili u iskrenom odnosu i emocijama, bez ikakve koristi. Da li je sumnja ljudi u kući, i van nje, u vezi koristoljubivosti Đine opravdana?

– Pa Đole i ja smo se stvarno svišali jedno drugom, samo što ja nisam želela vezu pa je to izgledalo kao da smo samo iz sprdnje zapoćeli bilo šta. A u Anđelininu i Đoletovu vezu ne verujem, sa njegove strane je u većini slućajeva iskreno, ali sa njen je čista korist definitivno –

2. Koliko su te pogodile reči Aleksandre Marjanović da si "alkoholičarka, ne umeš da se ponašaš i skadu sa svojim godinama, i osoba koja pljuje i poliđe posle toga"?

– Ne dotiču me prozivke te devojke nimalo, pogotovu od nje koja je ker, dresirana od strane Đoleta.

3. Da možeš da vratiš vreme unazad u vili Parova, koju stvar nikad ne bi uradila, a šta bi uradila a nisi?

– Ne bih pokušala da pobegnem, igrala igru od početka i ne bih dozvolila da se toliko nerviram, mislim igrala vašu igru i sve radila što mi se kaže jer ne bih doživela ovakve ružne stvari kakve jesam – rekla je Saška.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter