Izvor:
29.03.2017 u 03:23
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Ljuba Pantović se oglasila povodom poligrafa, pa zadala oštar udarac Srboljubu!

Sinoć je poligraf novog učesnika Srboljuba Subotića izazvao veliku reakciju ne samo ostalih takmičara zabavno – humorističkog programa "Parovi" nego i cele javnosti s obzirom na to da je odgovorio na 21 pitanje koje je poligraf prepoznao kao istinite.

On je govorio o sukobu sa bivšom snajkom Ljubom Pantović i o odnosu sa Aleksandrom Subotić, a kik-bokserka je ekskluzivno za happytv.rs demantovala bivšeg devera i optužila ga da je veliki lažov.

* Srboljub je rekao da ste mu ti i Aleksandar Čabarkapa pretili da potpiše papire za prodaju bagera. On je rekao na poligrafu da je to tačno, a pokazalo se i kao istina.

Ja znam dobro šta je poligraf. Srboljub je poznat kao lažovčina i da traži novac, ništa me ne iznenađuje sa njegove strane. Ta izjava je meni manje bitna od one da ja i taj dotični nismo bili u vezi, a on je pravio tu aferu. Da sam bilo šta iznudila, pozvala bi me policija, a nikada nije. Aleksandra je rekla gde su bili papiri od bagera. Ne znam niti sam videla papire i bager, nego ih je video Smrdoljub. Krao je bratu pare, stvari koje su bile u vlasništvu njegovog brata, pa pretpostavljam da je isto to i uradio sa bagerom. On je mnogo krivičnih dela uradio i nije cvećka.

* Srboljub je, između ostalog, rekao i da je spasao Aleksandru policije i zatvora jer je, kako je tvrdio, bila umešana u krivična dela iznude.

– Aleksandra je bila osumnjičena da je učestvovala u krivičnim delima iznude, kao staratelj sam morala da je vodim u sud kod sudije za maloletnike, a to se lako da proveriti. Čak je i beba tad bila povedena, a tada je to završeno jer smo nas dve pričale sa sutkinjom koja je zakonski i regularno to završila.

* Da li si znala da je Aleksandra bila u kontaktu sa Čabarkapom pre ulaska u "Snajke" i da joj je prvo branio d aučestvuje u rijalitiju, a potom joj je dozvolio, ali pod jednim uslovom?

– Iskreno, nisam bila upućena u to, bila sam neprijatno iznenađena, uopšte mi nije drago to što sam čula i to ću sa Aleksandrom raspraviti kada izađe.

* Aleksandra je tvrdila da je pretrpela povrede od strane strica, a njeno dete od strine. Međutim, poligraf je pokazao drugačije.

Stigli su lekarski nalazi da su je otac i stric tukli, a dete je ispod oka imalo crvenilo, to je tačno, Aleksandra je mene istog momenta zvala, nemoguće da su svi lagali i komšije koje su zvale policiju. Magdalenu je udarila prljavom metlom preko lica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter