Izvor:
09.05.2017 u 19:15
0

EKSKLUZIVNO ZA HAPPYTV.RS: Zerina otkriva da li je veza sa Matom okončana i da li Lakić može da ga zameni!

Zerina Hećo ekskluzivno za naš portal otkrila je u kakvom je odnosu sa Matom i da li je spremna na rijaliti vezu.

Kada si se čula zadnji put sa Matom, da li ste izgladili odnose?

– Čuli smo se zadnji put u lajvu, tako da ste svi čuli naš razgovor. Naš odnos je jako specifičan i takvih ljubavi retko ima, tako da nas mnogi ne razumeju čak ni dok javno razgovaramo. Naš odnos je poljuljan zbog poljupca sa Lakićem ali to apsolutno nije razlog da se naša veza prekine.

Da li postoji mogućnost da do kraja ovog projekta uploviš u rijaliti vezu?

-Moje veze mogu biti samo stvarne. Za rijaliti vezu ne postoji mogućnost. Bez obzira gde se nalazim svi moji odnosi moraju biti iskreni da bi se ostvarili. Najiskrenije zbog svoje veze koju imam i koja se narušava na neki način pomišljam na to da napustim rijaliti.

Ko od učesnika te najviše privlači?

– Postoje trenuci kada vas i komad nameštaja u ovoj vili privlači. Kada to kažem mislim na uticaj zatvorenog prostora, situacije i ljude sa kojima ste osuđeni da boravite. Nikola Lakić je zgodan dečko i znam da aludirate da moj odgovor bude baš njegovo ime. Naravno da me nije privlačio ne bi se desili poljupci između nas. Međutim sada se mnogo toga promenilo. Lakića gledam kao prijatelja u ovoj vili i pokušavam da naš odnos okrenem na tu stranu. Ne prija mi tenzija između nas, kada nismo u dobrim odnosima, jer smatram da se tada još više poteže priča oko našeg odnosa.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter