Izvor:
23.10.2016 u 19:37
0

EKSKLUZIVNO ZA VAS OTKRIVAMO: Evo zašto su SNAJKE misteriozne ličnosti… (FOTO)

Do sada su se uvek tražile devojke za udaju, a Hepi televizija je, kao i mnogo puta do sada, rešila da napravi – iznenađenje i pred gledaoce dovede poželjne udavače, za koje će tražiti – mladoženje!

Mada se krije identitet „snajki“, kako bi iznenađenje bilo potpuno za gleoace, koji će većeras biti ispred kanala Hepi televizije, procurele su informacije da će među zgodnim devojkama biti najpoželjnije udavače iz čitavog regiona:Srbije, Crne Gore, Bosne, Hrvatske…

-Sam podatak da su devojke iz svih krajeva obećava različitost njihovog karaktera, ali i običaja i tradicionalnih vrednosti koje one neguju – kažu u Hepi televiziji.

Među devojkama kriju se poznata imena iz domaćeg i komšijskog javnog života, iz sveta estrade, glume, ali i zanimanja približnijih običnom svetu.

Više informacija na nešem portalu uskoro!

HappyTv. rs
Foto: Instagram/vencanicebella

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter