Izvor:
18.02.2019 u 20:59
0

EMOTIVNA ISPOVEST MILIJEVE DEVOJKE: Marijana za HAPPYTV.RS OTKRIVA glavne PROBLEME U VEZI sa kojim se TRENUTNO SUOČAVA!

Učesnica "Parova" koja je osvojila srce Milutina Milija Radosavljevića i postala mu centar sveta, Marijana Marković otkriva za happytv.rs sve što joj poslednjih dana leži na duši, i kako gleda na krizu u romansi kroz koju trenutno prolazi.

Gledaoci su imali priliku da vide sukob Milija i tebe, zamerila si mu to što se nabacivao Ivanii. Koliko dugo si to trpela u sebi?

Zamerila sam mu još pre nego što sam ušla u rijaliti a dok je on boravio u vili to što je u alkoholisanom stanju prilazio ne samo Ivaniji, nego i drugim ženama i pokušavao da ih poljubi. Sve sam to trpela, plakala, i nervirala se. Poslednje dve nedelje mi smeta to što napada Ivaniju za sve stvari koje ste imali priliku da čujete. Skrenula sam mu pažnju i u subotu kada je bio roditeljski sastanak a njena majka je bila tu, da mi smeta kako se izražava pred njenom majkom. U tim momentima sam osetila kao da mu moja reč ništa ne znači. Mada, i on zna da bude divan prema meni – kaže lepa crnka.

Rekla si da te je Ivania više ispoštovala od njega time što je razmišljala kako to izgleda napolju i kako ti gledaš na to, da li smatraš da mu je Ivania dala zeleno svetlo da bi te on prevario i bio sa njom?

Stojim iza toga što sam rekla, jer smatram da mu je onda tada uzvratila poljubac ja bih bila prevarena, ali ne verujem da bi on bio sa njom. Takvo njegovo ponašanje sam pravdala, i dalje to radim, u takvim slučajevima žene slobodnije prirode nisu krive kada bace oko na zauzete muškarce, već muškarci koji su zauzeti a ne razmišljaju šta ih čeka kući – drži se svog stava ona.

Koja osobina te najviše nervira kod tvoje jače polovine?

Kod Milutina sve volim, jedino me nervira što svoje greške neće da prizna i što ispada da moje reči upućene njemu nemaju nikakvu težinu, sve dok ne eksplodiram. Kada ga izdvojim od ostatka i kažem mu šta mi smeta on me totalno ignoriše , i onda u tim slučajevima ja ispadam veštica i rospija – otkriva Marijana.

Mili često pominje i hvali se ostalim takmičarima da je bio sa Meom, i koliko je trajao njegov seksualni odnos sa Voljenkom, koliko ti smeta kada on pominje bivše avanture?

Ranije mi je smetalo, više se ne obazirem na to. Trenutno mi smeta to što on ponekad ode do Mee i Voljenke i pita ih kako mu stoji garderoba. Pretpostavljam da bi svakoj sadašnjoj devojci zasmetalo ako njihov momak pita bivše za mišljenje toga kako mu nešto stoji – iskrena je Markovićeva.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter