Izvor:
14.11.2018 u 15:01
0

ENISA BAJRAMOVIĆ SAMO ZA SAMO ZA HAPPY.RS: Konačno progovorila o svojim emocijama prema Mastoru!

Učesnica sedme sezone "Parova" Enisa Bajramović progovorila je konačno u kakvom je odnosu sa mladim Đorđem Tomićem, i kakvi su joj planovi sa Mastorom.Da li ovde radi o još jednom potencijalnom ljubavnom trouglu ili je nova ljubav na pomolu:

1. Prekid veze sa Đorđem Tomićem reklo bi se da te je mnogo poremetio. Da li postoje jošemocije ka njemu ili se kaješ što si mu uopšte i dala šansu?

– Poštovani, moje emocije su svakog dana sve nižeg i niđeg inteziteta, tako da je sve jasno kada su emocije u pitanju.

2. U toku žurke između tebe i Tomića došlo je do žučne rasprave i to zbog Mastora. Da li te je povredilo njegovo ponašanje? I na koga su se odnosile reči :"Idi kod uličarke jer tamo i pripadaš".

– Naravno da me nije povredilo, već zbog ponašanja prema meni i nametanja da neko spava pored mene a da me nije ni pitao, eto to me je iznerviralo samo. Pala sam pod uticajem alkohola, pa sam rekla to što jesam, njegov izbor njegova stvar.

3. Ne kriješ simpatije prema Mastoru. Da li su iskrene emocije između vas dvoje ili je to potez kako bi vratila bivšem dečku "milo za drago"?

– Prema Mastoru nemam nikakvih emocija, na njega gledam kao na učesnika, kao i svaki drugi, za mene su ovde svi isti. Ne želim vezu s njim niti bilo šta drugo. Pokušala sam sa Đoletom, nije išlo i sada je sve gotovo. Ja imam druge planove i ne želim da me niko remeti.

Izvor:Happy.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter