Izvor:
23.10.2018 u 07:05
0

ESKALIRALA LJUBOMORA:Ilijana očajna zbog Benje! Napravila ljubomornu scenu! Bivši ljubavnici u nikad žustrijoj svađi!

Orila se vila od njihove svađe!

Benjamin Spahović, kontroverzni takmičar sedme sezone rijalitija "Parovi", ostavio je Ilijanu Vagić kada je shvatio da ona gaji emocije prema svom bivšem dečku Diki.

Benja i Ilijana su tokom boravka u vili imali veoma burnu vezu, a njihove česte sukobe pravdali su velikom strašću koju osećaju jedan prema drugome.

Kako se Sarajlija vratio u vilu i doneo poklon za svoju bivšu verenicu Izabelu Anderson, Vagićeva nije mogla da sakrije ljubomoru.

Naime, tokom sinoćne žurke, Benja i Ilijana su bili pod dejstvom alkohola, te su ušli u konverzaciju koja je zbog Ilijaninih opaski, prerasla u žestok verbalni sukob:

– A reci mi je l si dugo birao parfem za Izabelu? Ajde što se ne pomiriš sa njom, baš ste lep par i onako navijaju za vašu ljubav napolju – počela je Vagićeva

Benjamin se dugo suzdržavao i nije reagovao na provokacije, ali je posle Ilijaninog višeminutnog monologa, odreagovao:

– Šta hoćeš ti više od mene, ostavi me na miru.Radiću šta hoću i sa kim ja to hoću.Pomirio sam se sa bivšom devojkom, sa tobom sigurno neću ništa više imati.Shvati devojko, ti si svoju šansu imala –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter