Izvor:
24.09.2018 u 22:40
0

ESKALIRAO SUKOB IZMEĐU BENJAMINA I MARINKOVIĆA: Sprečen veliki fizički obračun, vila „Parova“ na nogama! (FOTO)

Neviđen haos nastao je u sedmoj sezoni rijalitija "Parovi". Došlo je do velike tuče Ivana Marinkovića na koga je nasrnuo Benjamin Spahović.

Sve je počelo nakon što je učesnicima pušten video od juče kada je Benjamin udario Jelenu, a nakon toga je nastala svađa sa Ivanom koji je potom dobio težak šamar.

Marinković je potom završio u izolaciji da se smiri, a četvorica je smirivala podivljalog Benjamina – i jedva su uspeli. Međutim, samo na kratko. Otvorio je vrata vile, pojurio u izolaciju praćen ostalim učesnicima, gde je ponovo fizički napao Marinkovića.

Kada se Ivan vratio u vilu bio je potpuno iscepan i istraumiran, a šokiranim učesnicima je saopštio da ga je Benjamin istukao i naneo mu nekoliko udaraca

Podsetimo, Benjamin je bio nasilan i u prethodnom toku "Parova" i to u nekoliko navrata, a čak je i bio u zatvoru zbog četiri pokušaja ubistva.

Marinković je utrčao u tajnu sobu iscepan i uznemiren, a za njim su išli Baki, Izabela i Jelena. Požalio se produkciji kako misli da ima potres mozga, drži se za rebra, želi da napusti rijaliti.

Ostanite uz happytv.rs portal i pratite dalja dešavanja u vili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter