Izvor:
14.10.2016 u 00:49
0

FAMILIJA PORUČILA MIRZI: Biraj između Dalile i NAS!

Mirza Mehović dečko bivše učesnice četvrte najgledanijeg rijalitija "Parovi", Dalile Mujić, dobio je danas ultimatum od svoje porodice.

Naime, kako prenosi naš dobro obavešteni anonimni izvor, Mirza je jutros posetio svoju porodicu, koja se ne slaže sa njegovim izborom, i morao je da im objasni šta se dešava između njega i Dalile.

-Njegov odgovor na sve je da bivšeg naprave ljubomornim, ali familiji javnost nije potrebna i sve što su stekli stekli su u Njemačkoj i sad žive na relaciji Frankfurt – Berane. Oni samo znaju da je Mirza rekao još par dana i sve će doći na svoje, samo da je vrati ocu, jer od oca može živjeti a od mame ne može. Ne priča puno i to je sve – otkrio je naš anonimni izvor.

Nakon svega ovoga izrečenog, Mirza je dobio ultimatum od svoje porodice da mora da se odluči između njih ili Dalile.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter