Izvor:
21.03.2019 u 23:42
0

GASTOZZ SAMO ZA HAPPYTV.RS OTKRIO: Da li opet ulazi u „Parove“, koja takmičarka mu se DOPADA, KO bi mu bio kum na venčanju i da li ima devojku!

Rijaliti zvezda i pobednik šeste sezone "Parova" napravio je ozbiljnu muzičku karijeru zaređavši hit za hitom, međutim ono što posebno intrigira javnost jeste njegov novi duet "Milf" u kom je ukrstio glas sa Jasnom Milenković Jami.

Gastozz je specijalno za portal Happytv.rs otkrio kako je došlo do saradnje između njega i atraktivne pevačice koja i te kako mami muške uzdahe svakim svojim pojavljivanjem.

– Kada je Jami čula tu pesmu Dejan Milićević i Jami su rekli da ja moram da budem sa njima na tom projektu, s obzirom na to da se družimo privatno nije joj trebalo mnogo da me ubedi. Skroz jedna napeta i prirodna saradnja. Na snimanju je bila sjajna atmosfera. Počastvovan sam što sam prvi izvođač sa kojim je Jami snimila duet, jer ona do sada nije ukrstila glas ni sa jednim kolegom, nismo bili sigurni kako će pesma da prođe, očekivali smo i osudice neke, ali ljudi su uglavnom pozitivno komentarisali naš projekat. Spoj jeste čudan, ali je dobra kombinacija – kaže Gastozz.

Poznati reper se osvrnuo na prethodna učešća u "Parovima" koja su mu otvorila mnoga vrata, te je otkrio da li će ponovo biti deo ovog projekta.

– Neću ući, šta ću više tamo. Gruvam sad ovaj drugi put, koji za sada još uvek ide. Kad god propadnem, vrata raskošne vile su mi uvek otvorena – priznaje on, te dodaje svog favorita.

– Požgaj super igra, svi skaču oko njega. Mladen je super, Mastor mi je top, dopada mi se Klaudija simpatična je, Šmizla i Mastor su mi super, ako dođe do venčanja bio bih kum – iskren je Gastozz.

On je prokomentarisao ljubav između Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) , koji su potencijalni učesnici aktuelne sezone zabavno-humorističkog programa.

– Kada bi im se imena slagala kao godine bilo bi još zanimljivije. Ako se oni vole i srećni su, onda sam ja još srećniji. Kao što kaže Željko Samardžić "Prava ljubav godine ne broji".

S obzirom na to da je on na glasu šmekera i miljenika žena, on nam je otkrio svoj emotivni status.

– Od emotivnog statusa, kazaću samo status – kaže on, na veliku radost njegovih ženskih fanova.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, YouTube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter