Izvor:
22.01.2019 u 18:44
0

GLEDATELJKA OPLELA PO IVANU MARINKOVIĆU: Nije štedela ni Lakića zbog OVOGA! Najviše uzbzđenja donosi Parograf u kome će biti Jelena Ilić!

Mišljenja gledalaca možemo svakog dana čuti u uključenju uživo, direktno u našu vilu Parova.

Uključenja umeju da budu veoma žučna i publika koja ih prati u stopu ima oštre kritike za sve učesnike i nikog ne štedi.

– Jelena, izervirala sam se kada je Slađana vodila kviz. Ona treba da kažnjava, mirna je i dobra a Ivan se baš ružno ponašao. Malo da se smire ovi Parovi, treba veće kazne da im budu. Marinković je sinoć preterao. Pre neko veče jeste ga kaznili dosta ali njemu to ne vredi. Oduševili ste me što ste Lakiću izrekli kaznu jer je vređao voditeljku. Večeras je Parograf i jedva čekam da vidim njegovu devojku Jelenu šta sve ima da kaže – rekla je gledateljka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter