Izvor:
20.02.2019 u 11:38
0

GLEDATELJKA PODRŽALA SLAĐANU! OSULA PALJBU PO KADRI: Slađa progutala knedlu pa JEDVA nastavila da govori!

U toku emisije "Jutarnja kafica" jedna gledateljka imala je jarku želju da uputi reči podrške Slađani Petrović koja je bila svedok jučerašnjeg Poligrafa.

– Slađo ja vam se divim kao i sve majke kako ste stojički izdržale ono od sinoć. On vas gleda smeje vam se ulice i uživa u vašoj patnji, samo što se niste srušili od bola sinoć dok vam se smeje u lice. Izabela majka ti je dala život a Kadar ništa iza sebe nema, sedeo četiri godine i išao u džamiju ni u čemu nije uspeo niti će – rekla joj je gledateljka.

– I ja se divim sama sebi a pogotovu Izabeli koja je tu bila jača od mene. Meni bi bilo gore da je situacija bila obrnuta da je Izabela bila ta koja laže, da je narod čuo da moje dete laži, ovako bitno je meni da je ona iskrena a svi imaju prava da biraju način kako će doći do nagrade i kakva će sredstva birati – rekla je Slađa.

Gledateljka je isto dodala da ima podršku od svih majki a najgoru paljbu je osula po Elvinu Kadrića za koga misli da je spreman na sve jer mu cela porodica deli pare.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter