Izvor:
20.02.2019 u 11:52
0

MAJKA I ĆERKA U SVAĐI! VIŠE ME NE ZANIMAŠ NI TI NI KADRA: Izabela luda od ljubavi ! Brani Elvina kao da mu je MAJKA!

U toku emisije došlo je do rasprave između Izabele Alijoski i njene majke Slađane Petrović koja svim silama pokušava da "otvori oči" njenoj ćerki.

Lepa Bels i Elvin Kadrić su na jučerašnjem Poligrafu usaglašeno rekli da im se ne dopada Slađino stalno mešanje u njihov odnos.

Bels misli da joj se "majka izgubila u vremenu" i kaže da joj se nikada nije mešala i da ne zna šta joj je:

– Mislite da ona zna da li su moji bivšu muškarci mene voleli, nema ona pojma. Jedan dan opljuje ga, drugi dan pohvali ga, jednom mi je rekla ponosna sam na tebe i Elvina. Ti ženo si se pogubila i gušiš se u okeanu i ne možeš da izađeš na površinu. Još gore je što imaš toliko godina i iskustva a dozvoljavaš sebi taj način razmišljanja. Hvala Bogu da sam izrod svih ljudi koje sam upoznala, mogu da ih svrstam u nizak prosek – rekla je Izabela.

– Poligraf je sve rekao, posmatrala sam ga pet meseci ovde i on je pokazao ko je. Ja sam sinoć pomišljala da možda on neće javno da pokazuje svoje emocije ali poligraf je sve pokazao tu nije mogao da sakrije – rekao je Slađa.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter