Izvor: happy bsc, Blic
25.01.2021 u 09:17
0

GLUMICA SMUVALA BIVŠEG RIJALITI IGRAČA: Ne odvajaju se, ona je NJEGOVA smokvica, otkrili DALJE PLANOVE!

Mediji u poslednje vreme bruje o novoj ljubavi proslavljene glumice Eve Ras.

Naime, šuška se da je ona u vezi sa bivšim učesnikom „Parova“ Vukom Đuričićem.

Glumica je priznala da joj se Vuk dopada, ali da još uvek nije sigurna da li je veza sa njim idealna, jer je velika razlika u godinama.

ZANIMAĆE VAS I OVO: 

NOVI POTRES KOD PETRINJA! „Cela kuća se zatresla!“ (FOTO)

Dodik: Izjava Izetbegovića povezana sa napadom na Vučića

KRVAV OBRAČUN U NIŠKOM SELU! Povređene tri osobe!

TRAGEDIJA U LOZNICI: U saobraćajnoj nesreći na licu mesta poginuo poznati psihijatar

POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA? Afera „prisluškivanje“ dobija novi epilog

– Još uvek se kolebam, jer je on suviše mlad. Kad ja budem imala 100 godina, on će imati 50. Mlad je, sladak i visok, sviđa mi se, ali ne mogu – izjavila je Eva, a onda se nadovezao i Đuričić.

– Imam ključ od Evinog srca. Mi se stvarno volimo, ali čekam da mi ostavi svoju penziju. To je moja mala smokvica. Planiramo da odemo na more u maju – izjavio je Vuk.

Još uvek nije poznato da li su njih dvoje zaista zajedno ili je ovo bila samo šala. Ova priča deluje toliko neverovatno, da je i sama glumica ispričala da su mnogi u čudu i sumnjaju u to.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter