Izvor:
15.01.2019 u 20:57
0

GORAN VUJIČIĆ VUYA SAMO ZA HAPPYTV.RS: „Ja sam produkt bola, besa i inata, u ovu igru sam ušao svestan sebe i svog kvaliteta, hrabrosti, smelosti i „ludila“, spreman da pokaže, sve najbolje i najgore“! (FOTO)

Goran Vujičić – Vuya učesnik sedme sezone rijaliti programa "Parovi" bavi se muzikom i predstavlja se kao trpo artist.muzičar i trap artist, inače i diplomirani informatičar i psiholog. Za kratko vreme koliko boravi u lukuznoj vili izborio se za pažnju gledalaca ali i fatalne Enise Bajramović. Vuyu smo pitali o prvim utiscima o takmičarima, osećanjima ali i suparništvu.

1. Situacija u vili menja se iz dana u dan. Mnogi tvrde da pretenduješ da prestigneš Ivana Marinkovića, koji važi za ozbiljnog rijaliti igrača. Da li ti laska mišljenje gledalaca i da li zaista misliš da ćeš "nadmudriti" Ivana u ovoj igri?

– Ja sam produkt bola, besa i inata, izvorni zadavač koji je u ovu igru ušao svestan sebe i svog kvaliteta, hrabrosti, smelosti i "ludila", spreman da pokaže sve najbolje i najgore što jedan čovek poseduje od osobina bez straha kako će ukućani i gledaoci da me gledaju i kritikuju jer znam da sam to ja iz svog privatnog života, borac za pravdu, realan i bez dlake na jeziku i za razliku od Ivana koji ima iskustvo i znanje ali je umoran od svega dok sam ja gladan uspeha i neću se prezati da uradim sve kako bih došao do cilja. Ja sam u životu neko ko ide iz krajnosti u krajnost, ili sam najbolji ili najgori, a pošto zadnji nikad nisam idemo zadavanje do kraja do pobede! Nikad neću pričati i raditi ono što gledaoci i ukućani žele, već ču biti Vuya zadavač, revolucionar koji predstavlja novu generaciju, ima sveže fore koje zadavači kapiraju.

2. Zbog čega si se toliko okomio upravo na Ivana, da li ti je on u stvari najveća konkutrencija?

– Okomio sam se jer je on trenutno jedini koji ima hrabrosti da mi se suprotstavi, nemamo iste stavove, on je ličnost koja je ljubomorna i nika neće pohvaliti nekog ko je kvalitetan jer vapi da bude u centru pažnje, da drži kadar i da je vođa i da može da manipuliše i da vređa a da mu svi ćute. Ja takve lažnjake ne podnosim, kroz život sam išao sam protiv svih, izgradio ličnost, stav i karakter i za samo 45. dana u vili kao neko ko je prvi put u rijalitiju napravio dobar temelj. Ivan mi nije konkurencija, on je moj džojstik koji mi služi da upravljam sa igricom zvana rijaliti Parovi 7.

3. Ko su po tebi najjači takmičari trenutno? Kome ne možeš da paririaš po psihičkoj spremnosti i stabilnosti (ko ti je prepreka do 1. mesta) ?

– Mili, Elvin i Ivan su po meni jedini takmičari, ostali su svi statisti koji su potrebni da se ova igra razvija svojim tokom.

4. Veza sa Enisom postaje sve ozbiljnija. Da li možeš da zamisliš da gradite vezu i van rijalitija?

Sa Enisom mogu sve, ona me podigla jer sam u njoj dobio podršku od žene koja mi je uvek nedostajala da dođem do trona. Pokazala je iskrenost i ludost koju ja imam i da me može pratiti u svemu kao i da će biti uz mene do kraja, i kada me svi osuđuju i kada su svi protiv mene i da možemo sami protiv svih. Čak imamo i dve iste tetovaže što nikako ne može biti slučajnost. I da ispadne pre mene neću je varati jer posle Parova nastavljamo zajednički život, jer je Enisa neko koga sam tražio čitav život i zaslužuje sve najbolje zbog svoje bolne prošlosti, biću kraj nje i u dobru i u zlu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter