Izvor:
14.12.2016 u 03:14
0

„Hvala ti majko što si me rodila, što si sa tatom ljubav vodila“: Gasttozz objavio fotografiju sa aerodroma i naterao svima SUZE NA OČI! (foto)

Vest da je voljena mama Goca, majka učesnika i pobednika treće sezone "Parova" Gasttozza iznenada preminula, potresla je sve, pa čak i one sa kojima Nenad nije bio u dobrim odnosima.

Skoro svi bivši učesnici sa kojima je Gasttozz delio prostor i provodio vreme u rijalitiju izrazili su mu saučešće, pa čak i Marko Perović, fanovi Mladena Vuletića, Jelena Krunić, Ružica Veljković…

Koliko je Goca podržavala sina, videlo se tokom trajanja rijalitija kada se uključivala u emisije, gostovala u studiju Happy televizije, pa čak i bila u korektnim odnosima sa Nenadovom devojkom Zoricom Dukić koju pokojna Goca nije naročito volela.

Nenad je često objavljivao slike sa pokojnom majkom, a jedna od pre šest nedelja posebno je dirnula njegove fanove. On je slikao Gocu dok je doručkovala na aerodromu, pre polaska u Pariz, a u opis je napisao:

Ja drugu nemam!!!! ❤️❤️Hvala ti majko što si me rodila, što si sa tatom ljubav vodila. Pogledajte zašto na ovu fotografiju niko nije ravnodušan:

Happytv.rs
Foto: Instagram/gasttozz.official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter