Izvor:
26.04.2017 u 22:11
0

ISTINA IZAŠLA NA VIDELO: Vesna Rivas za Happytv.rs otkrila TAJNI DOGOVOR između Mladena i Dalile!

Kao i uvek, i ovaj put Vesna Rivas bila je bez dlake na jeziku, pa je za happytv.rs prokomentarisala vezu između Aleksandre i Davida, ali i ponašanje Dalile Mujić koje je ovih dana prilično zapaženo.

Šta mislite o Davidu i Aleksandri? Da li je njihova ljubav iskrena i prava?

David i Aleksandra uz dosta odricanja mogu da ostvare sjajnu zajendicu. Lično su mi slatki, velika strast je među njima i verujem da će se uklapanjem, promenama i navikama i sačuvati. Ako to ne urade dok su još u rijalitiju, napolje će biti ili dža ili bu.

Kako će se oni ponašati kada izađu iz „Parova“, da li postoji šansa da njihova ljubav opstane?

Opstaće samo ako su non-stop zajendo, oboje imaju specifičan odnos prema vezi, oboje patološki vezu i traže partnera kraj sebe. Zbog te sličnosti verujem u njihovu vezu, ali da se ne razdvajaju.

Kako komentarišete vezu između Dalile i Dejana? Da li ga Dalila koristi samo zbog toga što ne može da bude sama ili tu postoji nešto više?

Dalila-Dejan,,,igračka jedno drugom. On nju doživljava kao devojku za provod i ušao je u vilu s namerom da se zabavi. Samo, kritikovao je Davida što se zadržao s jednom, a on sinoć se zalepio pored Jovane, pa je Dalila zagrmela. Brzo se vratio na mesto, pored Dalile.

Da li misliš da će se Dalila i Mladen pomiriti?

Neće se pomiriti iako ima hemije i s jedne i s druge strane, malo su mi sumnjivi da imaju neki dogovor vezan za igru i da se drže u njoj. Hvatala sam tu čudne poglede, finale.

Šta misliš o napadu svih učesnika na Dalilu Mujić? Šta generalno misliš o njoj?

Mislim da je jako trolična, prljava i veliki materijalista. Procep ličnosti – ono što jeste, što želi da bude i sa druge strane osuda oca zbog toga. I prejako neprihvatanje cele njene okoline. Zato je besna, okrutna, ubica sa osmehom, devojka bez osećaja za moralne vrednosti. Bog neka joj je u pomoći.

U kakvom si odnosu sa Miljanom Kulić, i šta misliš o njoj?

Miljana je nestaložena ličnost i pati od takozvanog devojačkog ludila, fali joj ljubav, nežnost i seks. Zato skače po tim muškarcima, simulira seks, iskreno bih volela da uđe u vilu tip koji će je smiriti i zadovoljiti. I dalje laže, pomalo krade, ali to je jače od nje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter