Izvor:
20.11.2019 u 20:35
0

ISTORIJSKI TRENUTAK U RIJALITIJU! Merlin otkriva:da li je među učesnicima SKRIVENI TAKMIČAR iz prethodnih sezona?

Kad budu saznali, da je među njima, Skriveni takmičar, koji ih je toliko provocirao iz zvučnika prethodnih sezona,niko neće ostati ravnodušan.

Merlin će, sasvim je izvesno, otkriti o kome se radi, a kakve će biti reakcije učesnika, može samo da se pretpostavi.

– Skriveni takmičar je prpametan, ali ne verujem da je to neko među nama – rekao je Ivan Marinković . – On je svakog skenirao, pročotao i umeo da predvidi svaki korak. Ovde nema takvih igrača. A, ja tek počinjem da se igram.

Podsećamo, identitet Skrivenog takmičara, godinama nije otkriven, za mnoge se pričalo da su baš oni ti koji se kriju iza modifikovanog glasa, a večeras, možda se otkrije, da je on baš među učesnicima osme sezone.

Happytv

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter