Izvor:
29.01.2019 u 11:13
0

IVAN MARINKOVIĆ PONOVO RASIPA SVOJ OTROV: Evo KO se našao na njegovoj meti ovoga puta! (VIDEO)

Juče su na vanrednom sastanku stanari birali ko od njih zaslužuje osudu za svoje ponašanje. Dina Galorini je imenovala za tu titulu Jelenu Ilić rekavši da se gmnuša reči koje je Jelena uputila dosta starijem Spahu Sulejmaniju. Ivan Marinković je stao u odbranu svoje devojke i rekao:

– Sramota za izgovorene reči prema Jeleni pogotovo za ovu stoku, drtinu, odvratnu, matoru! Za devojku koja unuka može da mu bude! Svi smo ovde relativno približnih godina, izgovorimo jedni drugima, odjebemo, prođe sve to, ne zaboravljamo, ostaje ali to je u sklopu rijalitija a on dripuje. Ne možeš gestikulacijom na dete od 12 godina. Ko to može da uradi ljudi?– rekao je Ivan.

Nastavak pogledajte u videu:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter