Izvor:
24.05.2017 u 07:22
0

IZGUBILA JE BRATA: Njegov poslednji poziv bio je upućen ADVOKATU, u čijem je dvorištu leš pronađen!

Olgicin jedini brat, Paja, iz Krčedina, pronađen je, ugljenisam u dvorištu jedne kuće, a sudska medicina rekla je da se on – samozapalio.

Povod celog ovog događaja je bila komšijska tuča.

Advokat koji je branio njenog brata prešao je na suprotnu stranu. Njen brat je nakon toga bio u sukobu sa advokatom.

Rečeno mu je da se sa porodicom mora iseliti iz porodične kuće, zbog duga koji ima prema je njen brat imao prema oštećenoj strani, državi i tom istom advokatu.

Poslednji poziv njenog brata pre tog kobnog događaja bio je upućen upravo advokatu.

Advokat je rekao da ga je moj brat molio da odloži to sve. On je rekao da to nije moguće i da će izvršitelji doći da ga isele iz kuće.

Na mestu gde se njen brat, kako kažu samozapalio nađen metalni deo upaljača, ali ni kantica ni flašica kojom se zapalilo, obuća takođe nije nađena.

Olgica tvrdi da sa bilo kog prozora kad se pogleda vidi se dvorište, blizu je policijska stanica, šetalište, škola. Nemoguće je da niko nije video da se on zapalio, i da je taj leš stajao tu dva meseca.

Oni su rekli da je to mesto skupljanja narkomana, ali kako je moguće da onda niko nije primetio leš njenog brata, pitala se Olgica.

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter