Izvor:
12.06.2019 u 21:03
0

KADRI POSLALA DIRLJIVU PORUKU, A ZATIM JE NAČISTO PODIVLJALA: Prijateljica joj je ZABILA NOŽ U LEĐA, a onda je Bels osula RAFALNU PALJBU na NJU!

Izabela Alijoski je izgubila živce sa svojom sada već bivšom prijateljicom, Ilijanom Vagić.

Naime, nju je iznerviralo širenje tračeva, pa je započela nominaciju.

-Elvine, mnogo mi nedostaješ, volim te najviše na svetu! Duži vremenski period nisam imala baš dobar razlog za Nominaciju. Želim da kažem da sve koji izmišlalju neistine, nabijem na k**ac! Što je najgore, Slađa je podržava u širenju laži o Mladenu i meni. Kad mi je rekla da ne zna da li se nešto desilo između nas, po**dela sam!- Kazala je Bels.

-Izabela je navikla Slađi da histeriše, pa misli da može i meni. Pored prijatelja kao što je Bels, kome trebaju neprijatelji?!- Rekla je Ilijana.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter