Izvor:
13.09.2016 u 17:50
0

KAKAV PREOKRET: Ovako nešto niste očekivali od MIKIJA i ANĐELE! (FOTO)

Ljubavni par koji je svoju vezu započeo u luksuznoj vili "Parova" Miki Đuričić i Anđela Lakićević i dalje uživaju u svojoj ljubavi, a koliko su zaljubljeni pokazali su i u studiju Happy televizije kada su gostovali u emisiji "Upoznajte Parove".

Šarmantna glumica je aktivna na društvenim mrežama, pa redovno postavlja fotografije sa snimanja "Provodadžije", a među slikama našla se i jedna sa Mikijem.

Oni su pozirali u prirodi, dok se iza njih videlo jezero. Da li je Miki odveo Anđelu na ovo prelepo mesto, ne znamo, ali ako jeste, zaista je romantičan. Mnogi su komentarisali kako su zaljubljeniji nego ikada. Fanovi su oduševljeni ovom fotografijom, a mnogi kažu da je kao razglednica.

Pogledajte kako su slatki bivši učesnici "Parova":

HappyTv.rs
Foto: Instagram/andjela.lakicevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter