Izvor:
13.02.2018 u 22:29
0

KAKO ĆE DEVOJKA REAGOVATI NA OVO? Gasttozz izjavio da ga Naida „gađa noževima“!

Rijaliti zvezda Nenad Marinković Gasttozz objasnio je svoj odnos sa devojkom Naidom Gadžo.

On je otkrio da se on Naida posvađaju "na krv i nož" i sve to jer ponekad ne shvata njegovu ironiju.

– Uvek kada sam ovde neću da joj kažem da je volim, jer neću da ispadne "Jao, vidi ovog opet" i zato pokušavam da sve pričam okolo-naokolo, kao na rolerkosteru. Biola je jedna situacija kada sam rekao da me njeni roditelji proveravaju samoda bi ona došla i onda dođe i kaže, "A zašto si pričao ono o mojim roditeljima?" i ja pitam da li je normalna i onda kreće priča – rekao je on, a potom na zanimljiv način opisao njihove svađe:

– Mi smo kao Kasandra i Randu. Ja sam Kasandra i onda ona mene tako gađa noževima, ja se onako sklanjam – rekao je on, a njegovim cimerima je bilo zanimljivo to što je od Gasttozza odjednom postao Kasandra.

Ipak, Gasttozz kaže da su njihova pomirenje nešto najlepše i da se tada grlje i ljube toliko da ne mogu da se odvoje jedno od drugog.

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter