Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 08:28
0

KAKVA SRAMOTA! VATRENO ISKUSTVO CRVENO KAO BULKA: Vrištanje i kukanje usled HISTERIJE (VIDEO)

Temperamentna crvenokosa pokušala je da objasni atipično ponašanje svoje ćerke Izabele koja je nepozvana doletela u emisiju kako bi odbranila Draganu, ali je nastao opšti haos u vili.

Popularna Bells je istakla da je to uradila kako bi odbranila Draganu i da se ne kaje zbog toga. 

Onda se desilo nešto neočekivo! Razgovor majkei ćerke koji im ne priliči vulgarnim ponašanjem i ophođenjem jedne prema drugoj nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Naime, sve je počelo kada je Slađa rekla da sve ovo liči na Izabelin pokušaj da skine neke muškarce koji su postali nebitni sa nje, što je iznerviralo njrno ćerku i počela je svađa.

– Ni jedan muškarac nije na mene da bih ga skidala, tako da ne znam o čemi pričaš – bila je jasna Izabela. 

Iako čelična lejdi pokušava na sve načine da zaštiti ćerku od kako sama kaže nezrelog ponaša, izgleda da u tome ne uspeva. 

– Etiketiraju te kao ženu koja voli da flertuje i skida drugima frajere – samo što je izustila Bells je prekinula majku i počela da urla na nju uz brojne uvrede koje je rekla na račun sopstvene majke.

– Šta je loše u tome da ja branim nekoga, pa kakva god da mi je namera. Pazi molim te meni prebacuue Slađa, žena koja se muva u ovim godina sa Pavaom i koja je pod stresom ceo dan jer je njen momčić sa Ntašom – zapenila je Izabela, dok je Slađa samo kratko rekla da neće da komentariše ove glupsti jer nije ni ona iskrena. 

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

Takmičari su posmatrali ovo ponašanje i nevaspitanje Izabele Alijoski, i komentarisali da se njih dve uopšte ne ponašaju kao majka i ćerka, već kao prijateljice koje su zaratile zboglutke. 

Podsetimo:

Spekulisalo se da je vatrena crvenokosa ljubomorna na svoju ćerku zbog njene mladosti i lepote, dok je čelična lejdi ostajalaa imuna na provokacije te vrste, ali milionski auditorijun nije na histerije kojima je sklona njena ćerka. 

Šta su sve rekle jedna drugoj saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i pogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter