Izvor: HappyBSC
25.05.2020 u 08:51
0

UMALO TUČA! OSUDE NA SAV GLAS SAMO PLJUŠTE! VREĐANJE POKOJNE MAJKE UMALO DOVELO DO SUKOBA: Gorke suze za nauk (VIDEO)

Iako je na samom početku svog boravka u vili važio za jednog od glavnih favorita, i najvećih šmekara, vladavina njegovih osvajanja pada u vodu, polako a sigurno, dok se kraljica koju je sampostaviona tron zadovoljno smeška . 

Takmičari velelepne vile „Parova“  osudili su Zoranovo ponašanje na sav glas. 

Prvi je izneo svoje mišljenje popularni fitnes instruktor smatrajući da je u poslednjih nekoliko dana  pokazao svoje pravo lice, aludirajući na  Aleksandru Jakšić. 

– Stvarno je sramota da se tako ponašaš prema nekome sa kim si bio blizak. Ja sam ti davao dobronamerne savete ali očigledno neuspešno. Ti si odlučio da budeš miran i da se ne svađaš sa nekim ljudima ovde ali si napravio kardinalne greške napadajući i ponižavajući osobe koje te vole ikoje su bile tu za tebe u teškim vremenima – objasnio je Pavao.

Temperamentna crnka se digla protiv njega, rame uz rame sa Pavaoo Vladilom.

OVO MORATE ZNATI

Reprezentacija Srbije vicešampion Evrope u PES fubalu!

OVAJ GRAD JE SRPSKI EL DORADO Svi će pohriliti tamo zbog novog otkrića!

TUČA MIGRANATA, SEVALI NOŽEVI

LABORATORIJA U VUHANU: Imamo tri živa virusa, niti jedan nije kovid-19!

– On ne može neke stvari da mi kaže, a on je prešao granicu i tu je stavljena tačka. Dpk se Željko ponaša krajnje normalno, Zoranne može da svati gde je i zašto pogrešio. Ja sam samo jednu reč rekla njemu a on je opleo na najgori način prema meni – rekla je takmičarka i dodala ono što je zamalo dovelo do sukoba neviđenih razmera:

– Mislim da je Ivan Marinković u pravu i da smo od strane Zorana samo ja i Sanja na udaru s obzirom na to da imamo decu, a kako je on revoltiran generalno majkama, on nas napada – ove reči je prekinuo  stariji Jovanović koji jekontrolišući koliko-toliko bes počeo da urla na Jakšićevu:

– Ja sam ti rekao da kad god mi budeš pomenula majku nastaće haos. Ko si tio da je pominješ, kakva si ti  majka – urlanje i histerija bili su sve jači a kako ni Jakšićeva nije ostala imuna na njegove uvrede a naoštrena od prethodne svađa okršaj je eskalirao do te mera da je malo nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna koj je na vreme sprečen. 

Kako je izgledao ovaj sukob i da li će zakopati ratne sekire ili ne saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i pogledate video dostuopan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter