Izvor: HappyBSC
07.07.2020 u 02:32
0

KAKVE NEŽNE REČI… Slađa se rastopila od miline i ljubavi!

Suđenje veka je u vili „Parovi“. 

Izabela Alijoski tuži majku-Slađanu Petrović. 

Izabela zamera majci da je ne podržava i da prelazi olako preko provokacija koje Pavao Vladilo upućuje njoj. Smatra da je majka vrlo zaljubljena i da se zato njihov odnos pogoršao. 

SVE O KORONI

Oglasila se medicinska sestra iz Novog Pazara: OVO JE PRAVA ISTINA O INFUZIJI ZA DETE ISPRED BOLNICE!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Još ŠEST osoba preminulo, 92 na respiratorima!

DR STEVANOVIĆ UPOZORIO: Sve više MLAĐIH pacijenata, tok bolesti NEPREDVIDIV!

OGLASIO SE ČEDOMIR JOVANOVIĆ IZ BOLNICE: Premoren sam, ali borim se! (FOTO)

NOVO UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA KONA: Za tri dana udar u Beogradu, moramo da poštujemo mere

Majka kaže da to nije istina i da je po sredi Ivanovo maslo. 

Ivan Marinković je Izabelin advokat. 

– Drago mi je što sam advokat Izabelin. Potrudiću se da sve bude u zabavno. Ovde je ipak reč o ratu Slađane i njene ćerke. Nije ovde akcenat na meni i Pavau. Njihov rat kao majke i ćerke, traje dve godine. Moram da kažem da je Pavao poludeo zbog ovog suđenja čim je čuo da će se ovo odigrati. Moja klijentkinja je rekla sve i nema potrebe da skrećete temu na nas. Ja Izabelu poznajem tri sezone i mnogo je sazrela. Ima pravo da tuži majku jer Slađana radi besmislene stvari – rekao je Ivan Marinković. 

– Ti kao Izabelin advokat ćeš pročitati dokaz- pismo Pavaa i reći ćeš nam da li je to pismo prijatelju – rekla je sudija Jelena Maćić. 

PROČITAJTE OBAVEZNO

SUPRUG ZA POŽELETI: Iznenađenje od Janka dobila tačno u ponoć! (FOTO)

POTRESNA ISPOVEST NADE VULIĆ: Korona mi uzela muža, umalo da nam decu ostanu siročad!

NJEN SUPRUG SE SADA BORI SA KORONOM! Ona danas TUGUJE i priseća se LEPIH trenutaka (FOTO)

Pismo glasi: “ I dok slepo piljim u nebo, u prazninu prepunu tajni, tvoj lik me proganja, ali taj progon mi paše. To ludilo pogleda koje traje od samog ulaska i uprkos pritisku i zlim jezicima,ostalo je savršeno, barem meni. Tvoj svaki pokret ostao je duboko urezan u moje sećanje, kao cvrkut ptica u ranu zoru koji budi dan. Taj šapat kojim paramo tišinu  u vrevi ludila u kojem  se nalazimo je nadasve izuzetan. Pred tobom sam malen ali i jak i moćan, jer si i ti jaka i moćna. Tvoja uloga je jasna. Iako je put trnovit, cilj je vidljiv, dostižan. Volim tvoju nadmoć, samouverenost i tvoju perfekciju. Ti si predivna žena. Predivna osoba. Neko ko je moj život u „Parovima“ obeležio prijateljstvom, a to je ovde najveće bogatstvo. Beskrajno sam ti zahvalan na tome, a moja ruka ti je uvek na raspolaganju. zauvek tvoj Pavao.“ 

Dok se čitalo pismo, Izabela se smejala, a Slađana je bila uzbuđena i topila se od miline. 

Ostanite uz HappyBSc portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter