Izvor:
23.09.2017 u 21:08
0

KAO DA SU JE KOMPJUTEROM NAPRAVILI: Nikola oduševljen izgledom ove učesnice, Đus se složio s njim! (FOTO)

Učesnik šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Nikola Ristić, prilično je tajanstven od samog ulaska u najpopularniju vilu na Balkanu, ali kako dani polako odmiču, sve više stvari saznajemo o njemu.

Prvo smo saznali da su on i Mea Bond odlično čuvali tajnu da su imali seks pred ulazak u "Parove 6", a sada je otkrio i koja mu se takmičarka najviše dopada.

On je naime rekao da je oduševljen izgledom Teodore Radoičić, da je sve na njoj tako usklađeno, da ima i čudnu glavu koja se potpuno slaže uz njeno telo, pa je dodao da je ispala tako kao da je kompjuterom napravljena.

Đus koji je sedeo u tom trenutku sa njima, potpuno se složio sa Nikolinom ocenom.

Teodori su mnogo prijale njihove pohvale.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter