Izvor:
21.06.2017 u 21:31
0

KARAĐORĐE NAPRAVIO POMETNJU MEĐU ŽENAMA: Evo koja učesnica „Parova“ ga je odmah startovala! (foto)

Sinoć je u najgledanijem rijaliti programu u regionu gostovao Karađorđe Subotić.

Otac aktuelne učesnica "Parova" je u toku emisije "Ispovesti" ispričao najintimnije detalje iz svog života, a učesnici su bili oduševljeni kada su saznali da će upravo Karađorđe biti njihov gost u vili na određeno vreme.

Iako je više puta izjavio da ga napolju čeka devojka, Karađorđa je odmah spopala jedna učesnica rijalitija. U pitanju je Slađa Petrušić, a kako ona uživa sve simpatije njegove ćerke Aleksandre Subotić, nije nemoguće da se između Subotića i Petrušićeve dogodi nešto više.

Učesnica nije gubila vreme, te mu je, dok su se opuštali u dvorištu velelepne vile, sela u krilo. Da li će njihov odnos preprasti u ljubavni, ostanite uz happytv.rs da saznate.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter