Izvor:
21.06.2017 u 21:12
0

ALEKSANDRA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Karađorđe joj ispričao šta je sve propustila tokom učešća u rijalitiju! (foto)

Juče je u emisiji "Ispovesti ", u rijaliti programu "Parovi", gostovao otac aktuelne učesnice – Karađorđe Subotić.

Karađorđe je sinoć pred milionskim auditorijumom podelio najintimnije detalje iz svog života. Nakon emisije, otac Aleksandre Subotić ostao je kao gost u vili "Parova", te nam preostaje da vidimo kako će se snaći, ali i kako će se ostali učesnici ophoditi prema njemu.

Danas je, u toku popodnevnog opuštanja u velelpnoj vili u Zemunu, Karađorđa izjava zatekala njegovu ćerku, koja je, sudeći po pričama njenog oca, tokom učešća u rijaliti programu propustila mnogo toga. Prepričavajući anegdotu Subotić je spomenuo:

– Nazvao me je momak moje devojke, da mi nešto ispriča…

Kada je to čula, Aleksandra je ostala u šoku:

– Tata, dok sam ja u rijalitiju, tvoj ljubavni život je španska serija. Ne mogu da verujem – rekla je Aleksandra, a otac joj je na to dodao:

– Šta da radim, na neke stvari prosto ne mogu da utičem. Videćeš kada izađeš, Magdalena obožava moju devojku, ti tu nećeš moći ništa.

Ostanite uz happytv.rs da saznate sve detalje iz rijalitija "Parovi".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter