Izvor:
11.10.2016 u 00:54
0

KONAČNO SE OGLASILA I ONA: Evo šta je Dalila PORUČILA Mladenu! (FOTO)

Bivša učesnica četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić, privlači ogromnu pažnju nakon raskida veridbe sa takođe bivšim stanarem najpopularnije vile na Balkanu Mladenom Vuletićem.

Ona se nakon raskida odmah skrasila kraj novog momka Mirze i nije se uopšte oglašavala po ovom pitanju.

Pokazivala je svima koliko uživa u pažnji novog dečka i koliko se vole, i nije imala vremena da odgovara na priče oko njihove veridbe i šta je uzrok raskida.

Ipak, Dalila je odlučila da se danas oglasi i pošalje veoma jasnu poruku Mladenu i svima koji je pitaju šta se dogodilo između njih.

-Moja tišina prema idiotu je zaista moj odgovor, i ne …ja nisam bez odgovora,nego ne priliči LAVU da odgovara na lajanje običnog PSA – napisala je Dalila.

Pogledajte, fotografiju:

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter