Izvor: HappyBSC
29.05.2020 u 11:44
0

KORAK DO SNA UZ HOD PO RUBU LJUBAVNIKA: Emotivna sluškinja za mržnju koja izaziva CUNAMI

Nesuđeni ljubavnici nakon brojnih svađa konačno oči u oči a a stolu bačene karte. 

Sve je jasno i njih dvoe u buduće mogu da lažu samo sebe, jer je i više nego očigledno da njih dvoje gaje ogromne emocije koje pršte na sve strane. 

Nakon priznanja da sve što rade rade u inat onom drugom jasno je da jenjihova ljubav jača od besa i osvee koja ne vodi nikuda. 

Milutin Radosavljević Mili je tokom razgovora sa pravnom plavušom rekao da je on bio jedini koji je bio tu za nju i da joj je pružio sebe u smislu podrške i pomoći, jer kako i sam navodi video  je koliko znači u tom trenutku.

– Sve što sam uradio u tom trenutku bilo j eiskreno i iz srca jer sam video kolio si nemoćna i kolio  ti je potrebna moja pomoć. Ti sio neko ko me je kupio svojim ponašanjem i naravno lepotom. Uvek sma mislio da me ti jedino nikad nećeš izdati. Znaš i sama koliko  si grešila, a naravno i ja sam – počeo je Mili. 

Pravna plavuša je sve ovo mirno slušala i pokušavala da reši nesporazumemeđu jima, ali kioliko god da se njih dvoje međusobno dobro poznaju, usled jakih emocijai strasti koja izvire na sve strane  nemoguće je ostati imun  na ljubomoru i sve što  se dešava sa ostalim takmičrima u vili. 

Iskusni rijaliti takmičar je uvek bio blagonaklon prema njoj, ali nikad nije mogao da kontroliše svoj bes koji se u većini  slučajeva javlčjao kao produkt ljubomore. 

OBAVEZNO PROČITAJTE

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

BRUCOŠI OVO MORATE ZNATI: Samo za polaganje prijemnog do 9.000, najskuplja školarina 243.500 dinara

DVA KLIKA DO PRIJAVE: Preko e-uprave za jedan dan prvake za dolazak u škole prijavilo 15.000 RODITELJA

PRIPREMNO ROČIŠTE PRED VIŠIM SUDOM U NIŠU: Malčanski berberin danas iza zatvorenih vrata o krivici

Podsetimo:

Mili i  Nataša su počeli  jako lepo da se slažu  ali  zbog njihovim izleta sa strane distancirali su se i došlo je do zahlađenja odnosa. 

Kada je nova takmičarka zakoračila u vilu izazvala je opštu pometnju a njeno družćenje sa Milijem dovelo je do buđenja ljubomore i sujete kod plavuše i teranja inata sa Pavaom. 

Iako je ona priznala da je svesno sa ciljem kako bi povredila Milija ušla uplovila u romansu sa fitnes instruktorom nije odustala od namere da povređuje onog muškarca koji joj je najdraži u vili. 

Da li će ovaj razgovor koliko – toliko uticati da se njihov odnos popravi i da se ratne sekire zakopaju saznaćete ukoliko ostanete uz Hppy BSC portal.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter