Izvor: HappyBSC
29.05.2020 u 11:17
0

POSLE SVAĐE SVE JE SLAĐE: Turbulentan par burnom svađom izazvao OPŠTI HAOS

Ljubav ipak jača od svega!

Par koji pomera sve granice svađom i skandalima, ipak je pobedio sve prepreke i nastavljaju planove za zajedničku budućnost. 

Masttor i Teodra iako su raskinuli nedavno, taj prekid nijetrajao dugo i golupčići su opet zajedno. 

Iako su se suočavali sa mnogim preprekama i barijerama, počevši od porodice, ijavnih napada što od Teodorine bake što od ostalih članova, njihovoj romansi samo oni sami mogu presuditi, ali su ipak zajedno. 

Još jednom su dokazali da prava ljubav pobeđuje apsolutno sve i bez obzira na turbulencije ona opstaje zbog čiste i iskrene emocije. 

Nakon pomirenja sve je mnogo slađe,pa je i nežnost kao i emocioje među njima pojačane. 

Masttor Lumbila je u više navrata istakao kako mu je jako stalo do Teodopra i da će ve uraditi za nju i njihovu vezu, dok je njegova lepša polovina u strahu da on gaji emocije prema pravnoj plavuši. 

– Niko me ne zanima, samo ti. Meni si samo ti bitna i jedina. Sve ostalo je šala i nebitno je- uveravao je Mastttor Teoforu. 

OVO MORATE ZNATI

MOŽETE DA OSTANETE BEZ 100 EVRA: Evo koja je caka da ostati bez novčane pomoći države

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI MATURANTE: Matursko veče uz određena pravila

BRUCOŠI OVO MORATE ZNATI: Samo za polaganje prijemnog do 9.000, najskuplja školarina 243.500 dinara

DVA KLIKA DO PRIJAVE: Preko e-uprave za jedan dan prvake za dolazak u škole prijavilo 15.000 RODITELJA

PRIPREMNO ROČIŠTE PRED VIŠIM SUDOM U NIŠU: Malčanski berberin danas iza zatvorenih vrata o krivici

Podsetimo:

Masttor je nedavno u Tajnoj sobi digao prašinu svojom izjavom da Nataša u vili ne sme da bude ni sa kim u vezi jer je ona njegova i time jasno stavio do znanja da još uvek gaji sipmatije premajoj a spekuliše se da je i voli i da nije uspeo da je preboli. 

Kako će se odvijati ljubavi ovo dvoje takmičara osme sezone zabavno-humorističkog programa „Parovi“ saznaćete ukoliko ostanete uz Happy TV i Happy BSC portal i dobijete informacije izprve ruke. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter