Izvor:
13.05.2017 u 16:38
0

KRV NIJE VODA! Pomirili se David i Dejan, samo ONA je uspela da izgladi odnose među zavađenom braćom! (FOTO)

Sve gledaoce najpopularnijeg rijaliti programa "Parovi" potresao je prizor kada su se dva rođena brata posvađala i to zbog devojke!

Naime, David Dragojević bio je veoma razočaran u mlađeg brata Dejana koji ga je ogovarao iza leđa, kao i njegovu venčanu ženu Aleksandru Subotić.

Oni su jedan drugom izrekli teške reči, pa su čak njihovi roditelji dolazili u vilu "Parova" kako bi smirili situaciju.

No, izgleda da su zavađena braća shvatila da krv nije voda, pa su se jutros pomirili! Oni su sedeli jedan pored drugog u jutarnjem programu kod Bogoljuba Mitića Đoše, a David je, kao stariji i zreliji brat, rekao da zamera Dejanu što brzopleto reaguje i što ne meri reči koje izgovara jer se, kako kaže, napolju sve shvata drugačije. Dejan ga je pomno slušao, a onda su se jedan drugome nasmejali.

Izgleda da je njihovom pomirenju posredovala Aleksandra Subotić koja je rekla da svi mogu da se svađaju sa svima, ali brat sa bratom nikada.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter