Izvor:
22.01.2019 u 10:58
0

MARIJANA SE SVA TRESE U SUZAMA: Nakon ovih reči između verenika više ništa neće biti isto! (VIDEO)

Milorad Radosavljević Mili i njegova izabranica Marijana Marković već danima raspravljaju, svađaju se pa se mire pa je svaki dan neka nova situacija koju oni dele sa gledaocima najboljeg rijalitija na ovim prostorima "Parovi". Otkako je ušla Melisa Mea Bond koja se trudi na sve moguće načine da ih rastavi, njihova veza je klimava.

Međutim , sinoć su postojali divni ljubavni momenti koji su nas nateraLI da ponovo verujemo da je ljubav između ovo dvoje ljudi moguća.

Mili ju je tešio sve vreme i obećao da će sve biti u redu i da će se zbog nje promeniti, da će promeniti ceo život zbog nje.

-Moraš biti jaka.- rekao je Marijani dok se ona tresla, plakala i brisala suze.

Pogledajte ceo razgovor u nastavku:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter