Izvor:
21.10.2018 u 23:05
0

MILI NE PRESTAJE DA PROVOCIRA: Razotkrio dogovor između Izabele i Mastora!

Mili razotkrio novopečeni par u vili.

Svi su po ,,ćoškovima" u vili komentarisali da su Izabela Anderson i Mastor Džonatan u kombinaciji, ali Milutin je večeras otkrio šta je on čuo dok je prolazio pored njih.

Naime, prvo je objasnio da zna za njihov interni dogovor da budu u tajnoj romansi, ali da ne otkrivaju kako bi što duže opstali u rijalitiju. Međutim, kolo sreće se večeras možda preseče, s obzirom da internacionalna rijaliti zvezda već dobila glasove za izbacivanje od takmičara, i to od Ružice i Bels.

Šta ste vas dvoje radili u mrtvom uglu – iznova i iznova je ponavljao pitanje Mili, a potom ih je upitao zbog čega ga je Izi pozvala kod nje da dođe u goste, te su odogovrili:

Mi se samo družimo, pričamo ovde na engleskom, kuvamo jedno drugom, devojka se trudi prema meni – odgovorio je Mastor.

Izabela sa druge strane, nije želela da komentariše, iako je već prozvana kao devojka koja je neaktivna.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter