Izvor:
23.01.2019 u 18:39
0

MILI NIKAD ISKRENIJI SAMO ZA HAPPYTV.RS: Otkrio da li još uvek oseća nešto prema Mei i koja mu je taktika!

Kontroverzni Milutin Radosavljević Mili ne prestaje da provocira, pa je sada rešio da nam otvori srce i da odgovori na pitanja koja su nas intrigirala mesecima.

1. Šta osećaš prema Marijani i da li misliš da možete da opstanete u rijalitiju i da izađete kao pobednici iz vile?

Što se tiče Marijane i mene osećam ljubav u svakom smislu, trenutno imamo svakodnevne sukobe oko drugih ljudi. Što se pobede tiče, ne vidim sebe kao pobednika, a i znatno sam se promenio. Ne dodvoravam se narodu. Nisam zavidan i borac sam, nekad idem glavom kroz zid.

2. Mea Bond tvrdi da je još zaljubljena u tebe i da si ti pravi muškarac za nju. Deluje da ti to baš prija. Da li osećaš nešto više prema Mei, i da li bi obnovio vezu sa njom?

– Možda laže, a možda je i tako. Daleko je Sunce, a još dalje naša veza. Žena ne zna gde bije, pa želi da mi uništi vezu sa Marijanom. Što se tiče nas dvoje, tu neće biti ništa.

3. Da li se seks sa Marijanom bio postupak da privučeš pažnju gledalaca? Da li misliš da ćeš time steći veću popularnost?

-Ne zaista. Ja živim život ovde i to je primarno. Nisam taktičar. To je sasvim prirodno s obzirom da je ona moja buduća žena.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter