Izvor:
26.03.2019 u 13:54
0

MILIJANA POSTAVILA ULTIMATUM VERENIKU MILOJKU: Druge žene za njega ne postoje! Međutim, ONA JOJ JE JEDINA PRETNJA! (FOTO)

Ljubavni par koji je ovih dana u žiži interesovanja javnosti Milojko Božić i Milijana Bogdanović ne prestaju da šokiraju javnost svakodnevnim postupcima.

Naime, pojavila se nova intrigantna informacija.

Milijana sumnja da poznata doktorka Nada Macura želi da joj otme verenika u kog je ludo zaljubljena, jer je Macura nedavno izjavila izjavila kako Milojko više priliči njoj nego mladoj Milijani.

Doktorka je tim rečima u sekundi navukla gnev buduće gospođe Božić, koja ne krije koliko je ljubomorna. Više puta je i javno istakla da njen Milojko nema pravo da priča o drugim ženama.

Po godinama, taj čovek bi više meni odgovarao, ali ja sa njim ne bih ni kafu popila. Oni su u nekoj zabiti. Možda ona nije imala izbor tamo, pa im je sve to normalno – izjavila je Nada jednom prilikom.

Veliki strah para o kojem nema ko ne priča trenutno je da im se doktorka ne pridruži u vili u koju će se oni uskoro useliti.

Često mu pravim ljubomorne scene. Mrzim svaku koja ga pogleda – rekla je buduća učesnica na kontu Macure, koja je sa pravom ljubomorna, jer je njen dragi nedavno izjavio:

Žene su me jurile kao lude! Bukvalno su se skidale gole ispred mene, obožavale su me. Bio sam frajer – kazao je gospodin Božić jednom prlikom.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter