Izvor:
08.11.2019 u 23:34
0

MILOJKO NAPUSTIO PROGRAM: Merlin stavio Milijanu na muke, moraće da bira između Nindže i starog takmičara! (FOTO)

Nakon što je Milijana provela neko vreme sa Murinom Ramadanom u Tajnoj sobi gde je pristala da bude sa njim u vili ako joj prepiše stan i kuću koju poseduje, Milojko Božić je napustio program.

Odlučio je i da izađe iz vile, sklonio se u odaje koje skoro niko ne zna i čeka da ga Produkcija pusti.

Milijana je za to vreme stavljena na muke, trebba da odluči da li bi bila sa Milojkom pre ili sa Nindžom, da li bi bila pre sa Milojkom ilii Žapcem i da li bi bila pre sa Nindžom ili sa Žapcem. Priznala je i kako se osećala kada je Žabac izašao iz vile.

– Plakala sam i bila sam tužna dva dana uzastopno. Vukla sam se tu po kući- rekla je Milijana u nestrpljenju šta će se desiti i da li će Žabac zaista ponovo ući u vilu "Parova"

– Imaš izbor između Žapca i Nindže.– rekao je Merlin.

Milijanin izbor u svakom slučaju bio je Žabac.

Dakle, džabe i brak i kuća i stan i sve što su joj nudili, izgleda da je Žabac osvojio njeno srce svojim stavom i muževnosšću.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter