Izvor:
08.11.2019 u 23:52
0

NEPRIJATNA NAGAĐANJA: Milijana IZAŠLA da se vidi sa Žapcem, Milojko pocrveneo KAO BULKA od muke! Šta li sada rade? (FOTO)

Dok Milijana Božić u izolaciji dičekuje svog dragog Žapca, Milojko grize usne za razliku od supruge koju ni malo ne grize savest.

Naime, otkako se prvi put pomenulo ime Žapca, Milijana Božić je potpuno neobuzdana, očekuje svog "ljubavnika" svakog časa. Koliko je nestrpljiva, čak je vrata velelepne vile otvarala nogom ne bi li videla ko je iza njih.

Na kraju, odvedena je u izolaciju gde ostali Parovi kao i gosti emisije ne vide i ne čuju šta se dešava.

Počele su neptrijatne pretpostavke i nagađnja kako Milijana uživa sa Žapcem u izolaciji daleko od pogleda mnogih sem budnog Merlinovog oka koji nije hteo da otkrije ništa.

Ipak, Milojko je sav crven, kao bulka, govorio da je više ne interesuje i da će štrajkovati sve dok ne izađe oz vile jer ga je ponovo izneverila i prevarila.

Mlada žena mnogo prohteva ima Milojko…

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter