Izvor:
13.09.2017 u 02:43
0

MIRA ŠKORIĆ SAMO ZA HAPPYTV.RS: Hepi televizija je stvorila BREND kakav ne postoji nigde u svetu! (foto)

Mira Škorić očarala je Srbiju snažnim glasom, ali i brojnim hitovima koji su se nizali tokom njene uspešne muzičke karijere.

Pored muzike, poznato je da je Škorićeva veliki fan rijaliti formata, a u nekima je i učestvovala. Tim povodom prokomentarisala je, po njenim rečima, "početak svog omiljenog rijaliti programa".

U subotu, 16. septembra počinje nova sezona najgledanijeg rijaliti programa "Parovi", šesta po redu.

Samo za Happytv.rs Mira je prokometarisala očekivanja, predviđanja i nakolonost prema popularnom šou programu:

– Nova sezona "Parova" kreće u subotu, kakva su Vaša očekivanja?

– Jedva čekam da počnu! Ja toliko volim "Parove", dok ih nema pratim emisiju Jovane Jeremić "Upoznajte Parove", koju ovom prilikom želim da pohvalim, jer je i po završetku serijala učinila da "Parovi" još uvek traju.
"Parovi" su rijaliti program koji je deo nas svih, za mene poseban rijaliti. To je srpski proizvod, nije licenciram, i zbog toga ga veoma cenim. Hepi televizija je napravila pravi brend!

Da li biste želeli da vidite nova lica, ili neke od starih učesnika?

– Stari učesnici su zaista dobri, ali dobro bi bilo dati šansu mladim ljudima. Na primer, Gasttozz je pravi primer kako se postaje zvezda. Mlade, talentovan, zanimljiv… Ne kažem da bi trebalo da uđe u novu sezonu, ali svi novi rijaliti učesnici bi trebalo da se ugledaju na njega.

Da li mislite da pobednici prethodnih sezona imaju šta da pokažu u novim sezonama?

– Po mom mišljnju ne bi trebalo da ulaze, ali to je samo moje mišljenje. Ko sam ja da mislim? Tu je produkcija Hepi televizije u koju ne sumnjam. Sigurna sam da će i ovoga puta uvesti najbolje učesnike, povući najbolje poteze i otići korak unapred.

Za kraj, da li ćemo Vas gledati u šestoj sezoni, makar u ulozi gosta?

– Naravno! Ja bez "Parova" i Hepi televizije ne mogu. Ja sam od početka deo cele priče i vek ću biti!

Sve vesti o rijalitiju "Parovi" pratite na Happytv.rs.

Happytv.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter