Izvor:
13.09.2017 u 02:20
0

MILI ZA HAPPYTV.RS: Nju baš ne bih voleo da vidim u vili, odvratna mi je!

Šesta sezona nam je pred vratima, a sve zvezde "Parova 5" sa nestrpljenjem očekuju subotu i početak najgledanijeg zabavno-humorističkog programa u Srbiji.

Za naš portal svoje viđenje o novoj sezoni izneo je i Milutin Radosavljević Mili.

On se prvo osvrnuo na svoju veliku ljubav iz rijalitija Mirelu Lapanović.

– Mirela me ne zanima. Imam mnogo devojaka oko sebe. I za veče i ovako. Stvarno nema potrebe na nju da se osvrćem – rekao je Radosavljević.

Mili je prokomentarisao i situaciju sa ocem Mihajlom Radosavljevićem Rakcem.

– Mnogo me nervira. Jednostavno mi smo totalno drugačiji i ne razumemo se. Tačno je da je bio u bolnici, ali sada je izašao i dobro je.

Koga bi Mili voleo da vidi u novoj sezoni?

– Što se tiče "Parova 6" zgazićemo konkurenciju, siguran sam. Ko ulazi od bivših učesnika, ni malo me ne interesuje. Ko god došao – dobrodošao je. Voleo bih da uđe neka lepa devojka da možemo da radimo neke vratolomije.

Radosavljević nije imao problem da kaže ni koja devojka mu je totalno nepoželjna u rijalitiju.

– Lambordžini mi se ne sviđa, nikako! Ne bih voleo da ona bude u vili jer je devojka odvratna. Od ostalih, Zmaj mi je ok, mogao bih malo da se sprdam sa njim ali nas dvojica nismo na istom nivou i ne možemo da se poredimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter