Izvor:
05.05.2017 u 18:09
0

MIRELIN NEVENČANI MUŽ NAKON NJENE AVANTURE SA MIČOM: Smeju mi se iza leđa, ali ona i ja imamo TAJNI DOGOVOR!

Atraktivna Slovenka Mirela Lapanović je više od mesec dana u najpopularnijem rijaliti šou na Balkanu "Parovi".

Mnogi je smatraju jakim rijaliti igračem s obzirom da je pobedila u jednom sličnom u Sloveniji. Prefinjena, elegantna, ali zauzeta žena brzo je osvojila srca većine takmičara, a posebno Nikole Lakića, Nikole Strahinića Ploće, Milutina Radosavljevića Milija i Gorana Miča.

Ona se, s vremena na vreme, poljubi sa jednim od njih, a na poslednjoj žurki je razmenjivala nežnosti upravo sa Mičom. Zbog toga smo pozvali njenog nevenčanog muža Andreja koji nam je prokomentarisao Mirelino ponašanje.

Mirela je takva, ja nju dobro poznajem. Mi smo zajedno 14 godina i ja je podržavam. Pre njenog ulaska smo pričali o svemu, znao sam da će doći do ovakvih situacija i ona mi je nagovestila da tamo može svašta da se desi. Volim je i podržavam, pričali smo sada kada je imala privatan poziv, rekla je da joj više nije do igre jer ne može da dođe do reči od drugih. Ona nije glumila od početka, ali sada je sve gluma – rekao je on.

Andrej je priznao da mu se ljudi smeju u lice zbog nje, ali da se ne obazire na takve komentare.

Smeju mi se kad vide da se poljubila sa nekim, ali mene zaista to ne dotiče. Ja znam ko je ona i kakva je. Rekao sam joj da izađe ako oseti da više ne može – istakao je on.

Andrej je takođe rekao da je Mireli najbolja prijateljica Branka, ali da je tu i Lakić.

Nikola Lakić je dobar čovek i pravi džentlmen, Ploća je dobar prijatelj, zaista, obojica su sjajni. Što se tiče Milija, on se svuda meša, ne poznajem ga, dobar je čovek, ali kao pas čuva moju ženu. Mirlei zameram što pije toliko alkohola, to mi je malo čudno. Što se tiče Gorana, njega zaista ne poznajem – rekao je Andrej za naš portal.

Pratite nas na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter