Izvor:
05.05.2017 u 18:39
0

MIRELA ZA HAPPYTV.RS: Konačno otkila šta zaista oseća prema Lakiću, i da li se plaši reakcije svog verenika!

Mirela Lapanović, atraktivna učesnica "Parova", samo za Happytv.rs odgovorala je na pitanja koja najviše intrigiraju gledaoce.

1.Kakav je trenutno tvoj emotivni status s obzirom da se ljubiš sa Goranom?

-Teško sada mogu reći kakav mi je emotivni status. Pre sredine žurke sam imala privatni poziv i moj verenik je uz mene i imala sam njegovu podšku. Sad ne znam kakva je situacija. Nadam se da je još uvek tako, jer sam pogrešila i poljubila se sa Goranom. Previše alkohola dovelo je do toga.

2.Da li se bolje ljubi Goran ili Nikola Lakić?

-Bolje se ljubi Nikola Lakić ali sada smo prijatelji, i o Nikoli mislim sve najbolje.

3.Mnogi komentarišu da si se zaljubila u Lakića. Da li bi bila sa njim u vezi?

-U ovakvim okolnostima gde se sam sada se desi da se zaljubiš i u tepih. Emocije su prenaglašene, ali nisam zaljubljena. Godi mi njegova energija, jer je Nikola divan momak. Da sam single bila bih u vezi sa njim, jer ima sve kvalitete koje poseduje pravi muškarac, ali za sada smo samo prijatelji.

4. Šta misliš, kako će reagovati tvoj muž napolju? Da li te čeka?

-Moj nevenčani muž razume moju situaciju do sada, jer zna da ja njega volim. U zatvorenom prostoru je mnogo teško izdržati psihički pritisak. Ja se iskreno nadam da neće biti problema. O tome kakva će situacija biti sa Andrejem razmišljaću kad izađem iz vile. Može se desiti da mi okrene leđa i to bih razumela. Ja sam jaka žena i preživela bih i to. Nastavila bih svoj život kao single žena.

5. I sa Ploćom si se ljubila. Misliš li da je primereno da se ljubiš čas sa jednim čas sa drugim muškarcem?

-Sa Ploćom sam isključivo drugarica i imamo prijateljski odnos. Nije bilo francuskog poljubca. Desio se poljubac na blic i to je sve. Nije sve kako izgleda i ne ljubim se sa svima. Žurke u vili su u velikoj meri krive za sve situacije gde se nisam iskontrolisala. Neće se ponoviti, jer mi je jako žao što se sve to desilo, što sam povredila verenika i samu sebe. O tome kakve posledice me čekaju kada izađem videću napolju.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter