Izvor:
19.02.2019 u 17:17
0

NAJIŠČEKIVANIJI PAROGRAF IKADA! VEČERAS LJUBAV GUBI ILI POBEĐUJE: Novopečeni roditelji otkrili DETALJE koji će vas ZAPREPASTITI (VIDEO)

Jutro u vili Parova počelo je radosnim vestima za porodicu Lakić i Tasić.

Danas su budući roditelji Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka saznali da će se roditi mali "sin gospodin".

Ova vest je posebno obradovala Nikolu Lakića kao poslednjeg muškog potomka njegove loze, pa je poručio da se tradicija Lakića ipak nastavlja.

Iako je Coka aludirala na ćerku kojoj će nameštati frizuru i oblačiti haljinice, kada je saznala da će dobiti sina lice joj se ozarilo pa je poželela da bude "šmeker na tatu".

Nikola i Coka su pomenuli da je jutro počelo sa divnim vestima i da noć obećava, jer se večeras odvija jedan od najiščekivanijih Parografa ikada.

U uporednom poligrafu u kome će učestvovati Elvin Kadrić i Izabela Alijoski, pašće sve maske sa lica uzdržanog Kadre i možda se i nekima neće svideti istina.

Ostanite uz Hepi televziju i čitajte happytv.rs koji prvi donosi sve najvažnije vesti o vašim omiljenim takmičarima.

Happytv.rsFoto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter