Izvor:
05.12.2019 u 21:58
0

NI IVANIA NI SLAĐA NISU ZA NJEGA: Evo koja bi rijaliti takmičarka savršeno pristajala Dušanu Zdravkoviću! (FOTO)

NA LJUBAVNIM MUKAMA: Ivania neraspoložena zbog raskida sa Dušanom! Evo šta je razlog njihovog lošeg odnosa! (FOTO)

Ornela Mijatović je prokomentarisala trenutni odnos Ivanie Bajić i Dušana Zdravkovića. Ona ništa iskreno među njima ne pronalazi. Smatra da se oboje igraju i da bi Nevena Kalaver bila iskrenija u toj priči:

Kao što se može videti, sve je to jedna velika laž. Niti je Ivania zaljubljena u Dušana, nit je on zaljubljen u Ivaniu. Sve je to igre radi i fanova napolju. Više je Nevena zaljubljena u Dušana i tu bi mogla nastati iskrena ljubav. Ivania je jedno dete za njega! Nema tu emocija niti bilo čega. Ivania zna kako da zavrti priči. Sve je ovo zarad šou programa – ispričala je Ornela.

Da li će Nevena iskoristi priliku da se približi Dušanu, ostaje da vidimo.

SVE JE REŠENO: Milijana se udaje za Žapca! Nećete verovati kakve planove imaju! (FOTO)

Happytv,rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter